Op de Vespa met BN’ers

Vintage Vespa @Aventijn
Vintage Vespa @Aventijn

De hostess

Ik weet niet wat ik leuker vond: de ritten achterop de Vespa waarmee ik onder de groene bomen van de Janiculum door zoefde of de slaperige BN’ers die één voor één de foyer van het hotel binnen kwamen druppelen. Feit is dat ik afgelopen weekend enorm heb genoten van weer een bijzondere kans die het avontuurlijke bestaan in Rome mij bood: het begeleiden van een groep Nederlandse tv-sterren en hun intimi op een zeer exclusief verjaardagsfeest.

Wil je deze column lezen?
Bestel dan mijn boek Opnieuw het Colosseum voorbij.
(beschikbaar vanaf juli 2020)

Wil je meer inkijkjes in het dagelijks leven van Rome?
Boek een lezing of volg Beyond the Colosseum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: