10 jaar Rome!

Vandaag is een bijzondere dag. Het is 15 augustus, in heel Italië de feestdag Ferragosto. Ikzelf vier dat ik tien jaar in Rome woon. Tien jaar in de stad waarop ik nog steeds verliefd ben. Natuurlijk ben ik stapelgek op de ongeëvenaarde schoonheid van haar monumenten. Maar vandaag probeer ik jullie een beeld te geven van die kleine dingetjes die het leven in Rome voor mij zo speciaal maken. Dingetjes waardoor tien makkelijk twintig zou kunnen worden.

Wil je deze column lezen?
Bestel dan mijn boek Opnieuw het Colosseum voorbij.
(beschikbaar vanaf juli 2020)

Tessa Vrijmoed geeft lezingen aan scholieren over het dagelijks leven in Rome.
Meer weten? Kijk hier of volg
Beyond the Colosseum!

6 thoughts on “10 jaar Rome!

Add yours

  1. Tessa, deze vreugdesprong van jou laat duidelijk zien dat je, 🙂 door meer dan je best te doen, met elke stap steeds zekerder werd van je droom en na tien lentes nog steeds :)vertrouwen hebt in zonneschijn, in regen en bovendien in jezelf 🙂 ! Van harte gelukgewenst met het volgende decennium!

  2. Wat ontzettend leuk om te lezen Tessa. We hebben nooit kennisgemaakt maar hebben wel veel wederzijdse kennissen (oa via t knir). Jouw liefde voor Rome is altijd heerlijk om te lezen én invoelbaar en daarom geniet ik (een tikje jaloers haha) enorm mee zo op afstand.

    Tante auguri!
    Wendelijn

    1. Hoi Wendelijn, dank je wel voor je leuke bericht, complimenten en het doorsturen van het artikel! Je maakt me erg nieuwsgierig naar jouw eigen verhalen, laat het eens weten als je in Rome bent, lijkt me leuk je te ontmoeten. Hartelijke groet, Tessa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: