Einde columns

Beste lezers,

Na jarenlang met toewijding over Rome te hebben geschreven, heb ik besloten te stoppen met de columns voor Beyond the Colosseum. Ik heb met veel plezier die kant van Rome proberen te beschrijven die je als toerist niet opmerkt en ik heb door de jaren heen vaak leuke en bemoedigende reacties mogen ontvangen van jullie, mijn lezers. Helaas is het blog niet rendabel (genoeg) gebleken en heb ik mijzelf niet in de kijker kunnen spelen van een Grote Werkgever die mij een mooie, betaalde Romeinse schrijftaak kon geven. Dat geeft niet: mijn werk is niet voor niets geweest, als ik jullie heb kunnen vermaken met mijn stukjes. Bovendien heb ik er zelf plezier aan beleefd én was iedere column weer een uitdagende schrijfoefening.

Vooralsnog zullen er dus echter geen regelmatige columns meer verschijnen op deze website – de social media heb ik sinds mei dit jaar al laten varen. Dit wil echter niet zeggen dat jullie Beyond the Colosseum de rug kunnen toekeren: hou mijn site in de gaten, want er zijn achter de schermen ontwikkelingen aan de gang waarover ik jullie binnenkort meer hoop te kunnen vertellen.

Dank voor jullie steun en interesse, mis mijn laatste blogpost met suggestie voor een boeiende kerstfilm niet en…tot gauw!

Tessa Vrijmoed

P.S.: ik geef nog steeds lezingen voor middelbare scholieren!

Wil je toch nog tips over Rome en omstreken?
Boek dan een lezing of kijk elders op Beyond the Colosseum

Om in stijl af te sluiten, heb ik in juli 2020 een allerlaatste boek uitgegeven vol tips en reisinspiratie:
Klik hier voor jouw exemplaar van
‘Opnieuw het Colosseum voorbij’

8 thoughts on “Einde columns

Add yours

 1. Beste Tessa,
  Bij deze wil ik je bedanken voor je leuke stukjes en je complimenteren met je schrijfstijl.
  Als Nederlandse, die 8 jaar in Aprilia heeft gewoond en nu in Belgie is geland was het altijd heel leuk om je blogs te lezen en nog weer eens iets nieuws te leren of de Italiaanse levenstijl op vermakelijke en o zo herkenbare wijze beschreven te zien. Ik wens je het beste en hoop nog iets van je te horen.

  1. Beste Annemarie,
   Dank voor je reactie, erg leuk om te lezen! Het doet me goed te horen dat je mijn stukjes vermakelijk en herkenbaar vond.
   En ja, ik zal zeker nog van me laten horen in de toekomst, zij het op een andere manier.
   Hartelijke groet,
   Tessa

 2. Jeetje, dat is jammer. Ik heb erg genoten van je stukjes. Hopelijk komt er nog iets moois op je pad.
  groet en succes
  Marian Jongmans

 3. Dag Tessa, Ik heb je blogs altijd met veel plezier gelezen. Rome is een fascinerende stad en je passie ervoor was aanstekelijk. Rome wordt elk jaar bezocht. http://www.spqr.be en jouw blog vormden de ondersteuning. Dankjewel !

 4. Lieve Tessa,
  Wat doe je ons toch aan?? Wij gaan gewoon verloren lopen in Rome zonder jouw tips, leuke adresjes enz.
  Bovendien waren je ” schrijfsels” niet alleen leuk, en soms humoristisch geschreven, maar ze bevatten ontzettend veel praktische info.
  Ik ga het echt missen.
  Maar toch veel succes gewenst met je nieuwe plannen.
  Mvg
  Griet Adams

  1. Beste Griet,
   Dank je wel voor je vriendelijke bericht. Het geeft mij weer moed om het volgende project enthousiast te beginnen en ik zal je dan ook zeker op de hoogte houden van de vorderingen.
   Heel hartelijke groet en de beste wensen voor het nieuwe jaar,
   Tessa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: