Deel 1: de rijschool

DEEL 1: DE RIJSCHOOL
Sommigen waren vergeten dat het überhaupt nog moest gebeuren, anderen hadden de hoop opgegeven. Zelf wist ik het echter zeker: ooit ga ik rijles nemen. Dat ‘ooit’ is eindelijk ‘nu’ geworden, in het jaar waarin ik het dubbele van de rijgerechtigde leeftijd zal bereiken. En aangezien ik in Rome woon, zal ik het autorijden in Rome moeten leren.

Wil je deze column lezen?
Bestel dan mijn nieuwe boek HIER.
(beschikbaar vanaf juli 2020)

WORDT VERVOLGD

* * *

Volg het laatste nieuws in Rome op Beyond the Colosseum.

Foto: Mariëlle van der Marel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: