Oog in oog met Ashton Kutcher

Zat ik laatst eens door mijn digitale archieven te bladeren, kwam ik een onafgemaakt artikel tegen. Het beschreef de ontmoeting die ik eind 2011 had met filmster Ashton Kutcher. En ook al is het inmiddels acht jaar geleden, is de knapperd nog rijker geworden en is mijn schrijfstijl sindsdien veranderd, ik vond de opzet te leuk om jullie te onthouden.

Het is 27 december 2011. De vakantiedrukte in de Sint-Pieter is flink te merken, en het is stampvol, zelfs achter de toonbank bij de wc’s van de basiliek. Of ik per direct een privé-rondleiding wil geven aan ene Ashton K., vraagt mijn bazin. Ashton Kutcher, bedoel je, zeg ik grappend, tuurlijk, waar is-ie?! De enige die mij namelijk te binnen schiet met deze voornaam is de voormalige MTV-ster. Daar staat hij, antwoordt ze met wijd opengesperde ogen een quasi onopvallende wenk naar rechts makend. Ik volg haar gebaar. En daar staat ie inderdaad. Op zo’n twee meter afstand.

Wil je deze column lezen?
Bestel dan HIER of HIER
mijn boek Opnieuw het Colosseum voorbij.
(verschenen op 1 juli 2020)

Wil je meer inkijkjes in het dagelijks leven van Rome?
Boek een lezing of volg Beyond the Colosseum.

4 thoughts on “Oog in oog met Ashton Kutcher

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: