Milaan

DE KERSTMARKT

Romeinen zijn niet zo dol op Milaan. Het raadseltje ‘Wat is het mooiste in Milaan?’ hoor je geregeld. Het antwoord luidt: ‘De trein terug naar Rome.’ Goed, de stad is minder extravagant dan Rome en de lucht is er grijzer, toch is die negativiteit niet helemaal terecht. Schijnt de zon, dan stralen zelfs de gebouwen, blinken de bierdopjes die ooit in het asfalt zijn meegesmolten en steken de restaurantbazen de handen nog verder uit de mouwen. Drie redenen om naar Milaan te gaan:

Wil je deze column lezen?
Bestel dan mijn boek Opnieuw het Colosseum voorbij.
(beschikbaar vanaf juli 2020)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: