Info

DSC00855-2Tessa D.M. Vrijmoed (1982) studied Greek and Latin at the University of Amsterdam. After obtaining her Master’s degree (2006), she worked as a Classics teacher at a school in Amsterdam for two years. In 2008 she decided to immerse herself in the cultural adventure called Italy. She may still be found there today, hardly struggling to escape the enchantment of the Eternal City.

Send an e-mail to info@beyondthecolosseum.com to book an interactive lecture about daily life in Rome.


Tessa D. M. Vrijmoed
(1982) is na het behalen van haar Master in Griekse en Latijnse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam (2006) twee jaar werkzaam geweest als docente Klassieke Talen aan een school in Amsterdam, alvorens zij in 2008 besloot zich te onderwerpen aan het avontuur dat Italië heet. Hier bevindt zij zich tot op heden, nauwelijks worstelend om aan de betovering van de Eeuwige Stad te ontkomen.

Stuur een e-mail naar info@beyondthecolosseum.com om een interactieve lezing over het dagelijks leven in Rome te boeken.

4 thoughts on “Info

Add yours

  1. Hoi Tessa,

    Aankomende zondag (29/10) kom ik voor het eerst in mijn leven (66 jr) aan in Rome voor 1 week. Ik heb er zin in en heb als voorbereiding je boek 100%Rome gelezen, Goed boek, aktueel en zonder al die duizenden namen en jaartallen uit de geschiedenis. Ik probeer nu je app te downloaden voord ewandelingen, maar kan hem niet vinden, in app store of safari, kan je me hier bij helpen ?

    Groet, Frans van Son

  2. Beste Tessa,

    voor mijn opleiding communicatie moet ik een artikel schrijven over Rome en daar een interview in verwerken. Het interview gaat vooral over hoe het oude Rome nu nog zichtbaar is en wat u mening daarover is. Het interview kan via de mail plaatsvinden en zal 5-10 minuten duren. Het zou heel fijn zijn als ik u daarvoor kan interviewen! Ik hoor graag een reactie.

    Met vriendelijke groetjes, Lise de Jong (liselinde0706@gmail.com)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: