Nieuw boek binnenkort in de winkel!

Groot nieuws: binnen enkele dagen zal ‘Het Colosseum voorbij’, het nieuwe boek van Tessa D.M. Vrijmoed, in de boekhandel te koop zijn.
‘Het Colosseum voorbij’ is een bundel van dertig van de beste columns die de afgelopen jaren op deze website zijn verschenen. Herschreven en in een nieuw jasje gestoken laat de auteur het dagelijks leven in Rome vanuit verschillende oogpunten zien.
Het Colosseum voorbij - met dank aan fotografe Mariëlle van der Marel.
Het Colosseum voorbij – foto: Mariëlle van der Marel.
De achterflap:
“De auteur neemt de lezer mee naar de wijksupermarkt waar kassamedewerker Ovidio grappen maakt met zijn klanten. Ze vertelt over de balletjuf die haar cursisten dwingt hun haar in een knotje te dragen. Wijst op het standbeeld van dichter Belli, wiens botte gedichten nog steeds choqueren. Gluurt naar de tepel van de overbuurvrouw, beeldt zich het Forum Romanum millennia geleden in en legt uit hoe sportfans hun geld investeren in ‘Schijnvoetbal’. Opvangcentra voor migranten, evenementen in musea en de opschudding in de stad bij filmopnames passeren daarnaast de revue.
Tessa is classica en woont sinds 2008 in Rome. In haar schrijfdebuut Laat je krekels maar krieken doet ze verslag van haar nieuwe leven in het buitenland. Ze is tevens auteur van reisgids time to momo – Rome. Als oprichtster van nieuwsplatform Beyond the Colosseum houdt ze verder de culturele activiteiten in de stad bij.”
Hou deze website in de gaten en zorg dat je je Sinterklaas- of kerstcadeautje op tijd bestelt bij de webshop van je boekhandel naar keuze!

5 thoughts on “Nieuw boek binnenkort in de winkel!

Add yours

  1. Hoi Tessa,

    Gefeliciteerd met je nieuwe boek!!!! Het zal zeker een succes worden, want je blogs zijn hartstikke goed geschreven! En hoe gaat het met je????

    Hartelijke groet,

    Wilma en Ren?.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: