Lezing voor Fontys Hogeschool Tilburg

 

Afgelopen maart hebben studenten Bedrijfsmanagement MKB van de Fontys Hogeschool in Tilburg de lezing van Tessa Vrijmoed over het dagelijks leven in Rome gevolgd.

De studenten uit zowel Tilburg als Eindhoven waren nog maar net geland of ze kregen handige tips over hoe je kunt ‘deelnemen’ aan het leven in de stad als een echte Romein. Daarnaast hoorden ze ins & outs over het opbouwen van een nieuw leven in het buitenland.

Een paar dagen later werden ze rondgeleid in de Sint-Pieter, de adembenemende basiliek van het Vaticaan waar Tessa jarenlang heeft gewerkt als gids.

Enkele indrukken van deelnemers:

“We hebben tijdens onze studiereis met studenten van Fontys Eindhoven en Tilburg op de eerste dag een voordracht gekregen over de cultuur en gewoontes van de moderne Romeinen. Tessa kan dat heel leuk vertellen en kan doordat ze zelf in Rome woont uit eigen ervaring putten en de verschillen tussen de Italiaanse en Nederlandse cultuur goed samenvatten. Ook leuk dat er aan het einde een kleine quiz aan gekoppeld was. Later in de week heeft ze ons ook een uitgebreide rondleiding gegeven in het Vaticaan. De verhalen die Tessa hierbij vertelt, geven toch veel meer diepgang dan wanneer je er gewoon een keer rondloopt”
– Ton Staassen –

“Ik heb veel gehad aan de zinnetjes op de handige hand-outs van Tessa, ben ze alleen wel vergeten…!”
– Tom Donkers –

“Naderhand haar boekje mee naar huis genomen en weg kunnen dromen met haar korte verhalen over Rome. Je waant je weer helemaal in Italiaanse sferen!”
– Kim van Deursen-Snellink  –

Ook interesse in een lezing of rondleiding voor je groepsreis naar Rome?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: