100% Rome

“Rome is volgens de legende gesticht in 753. v.Chr. Toch is de stad na bijna 2800 jaar nog altijd actueel. Antieke theaters veranderen in restaurants, arbeiderswijken worden hippe yuppenbuurten. Het Colosseum, het Forum Romanum, het Vaticaan en de Spaanse Trappen: het zijn slechts enkele voorbeelden van de monumenten die Rome tot de Eeuwige Stad maken. Op elke straathoek vind je iets bijzonders uit een bepaalde periode. En tussen al die geschiedenis door geweven vind je het hier en nu: sterke koffie, ijs in gekke smaken, wijn uit Lazio, pasta op z’n Romeins, verstopte eenmanszaakjes. Laat je leiden door deze gids: de indeling in wijken, met avontuurlijke wandelingen en bijbehorende plattegronden, helpt je op weg om Rome in al haar lagen te ontdekken.”

Op 25 februari 2015 is in alle Nederlandse en Duitse boekhandels de reisgids 100% Rome van uitgeverij mo’media verschenen. De nieuwe, geheel herziene editie is van de hand van auteur Tessa D.M. Vrijmoed en neemt de lezer in zes wandelingen mee door Rome. Bekende en minder bekende adressen worden vlot beschreven en nodigen onmiddellijk uit tot het boeken van een vliegticket!

100% Rome, nu in de winkel!
100% Rome, nu in de winkel!
100% Rome - editie 2015
100% Rome – editie 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: