Nieuwe opzet website

Vanaf maart 2017 zullen er op deze website voorlopig geen columns gepubliceerd worden. Voor onbepaalde tijd staat beyondthecolosseum.com (voorheen tessavrijmoed.com) namelijk volledig in het teken van de lezingen die Tessa D.M. Vrijmoed voor middelbare scholieren uit België en Nederland op locatie in Rome geeft. Hoe dat in zijn werk gaat, kun je HIER lezen. Of bekijk de video die Tessa samen met Oogpunt Schooltheater maakte ter illustratie van wat zo’n lezing inhoudt:

TRAILER: MET SCHOOL NAAR ROME!

Blijf op de hoogte van nieuws in Rome en Italië via Beyond the Colosseum
en lees de artikelen van Tessa D.M. Vrijmoed op time to momo.

Foto: Oogpunt Schooltheater
Tessa neemt je graag…het Colosseum voorbij!

4 thoughts on “Nieuwe opzet website

Add yours

  1. Wat een origineel initiatief! Het zal scholieren op Rome-reis vast aanspreken om, naast het volgen van hun intensieve historische programma, ook iets te weten te komen over het hedendaagse Romeinse leven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: