Boekfestivals Frankfurt en Baltimore

Laat je krekels maar krieken – Het Colosseum voorbij’ is de afgelopen tijd op verschillende boekfestivals in het buitenland vertegenwoordigd. Zo is het boek, dat in het Engels Let your crickets creak – Beyond the Colosseum heet, aan het publiek voorgesteld op het Baltimore Book Festival in de Verenigde Staten, dat afgelopen 26 tot 28 september plaatsvond. Daarnaast wordt het boek momenteel geprestenteerd op de Frankfurt Book Fair in Duitsland van 8 tot 12 oktober 2014.

Oktober 2014
Baltimore Book Festival 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: