Lezing Koninklijk Nederlands Instituut

Tussen 3 en 6 oktober 2014 gaf Tessa D.M. Vrijmoed een aantal lezingen aan vijfdeklassers van het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum. De lezing, met als titel “Het Colosseum voorbij”, liet de cultuur en historie van de stad Rome achter zich en focuste daarentegen op het dagelijks leven van de Romein en op de verwonderingen van een Nederlandse in het buitenland. Door verschillende activiteiten raakte het publiek betrokken bij de presentatie en men ging uiteindelijk terug naar het hotel met een aanzienlijk hogere kennis dan voorheen van Romeinse ‘slang’.

Lezing Koninklijk Nederlands Instituut Rome
Lezing Koninklijk Nederlands Instituut Rome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: